Bucataria este locul in care noi, dar in principal sotiile noastre petrecem timp indelungat in fiecare zi. Este locul in care incepem o zi, la micul dejun dar este si locul in care incheiem  ziua, seara in jurul mesei de cina. Iata de ce ne dorim ca mobilierul de bucatarie sa fie cat mai primitor, util si mai confortabil.

         Firma noastra vine in intampinarea acestor cerinte, si pe baza experientei acumulate de-a lungul timpului, ofera o gama larga de mobile de bucatarie, de cea mai buna calitate, realizate cu simt de raspundere. Pentru noi, dorintele si preferintele clientului sunt extrem de importante, astfel incat fiecare model  si tip de mobila se poate modifica in functie de cerintele fiecarui client: (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.)  

          Mobila de bucatarie este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL melaminat, canturi ABS, blat termorezistent pentru bucatarie si alte materiale specifice mobilelor de bucatarie. In continuare aveti posibilitatea de a viziona cateva imagini care surprind mai multe modele de mobila de bucatarie realizate de firma noastra, modele ce pot fi modificate dupa cerintele fiecarui client. Deasemenea incercam sa incurajam clientii nostri sa fie cat mai inventivi, iar noi promitem, atat cat ne sta in putinta sa facem ca visele, dorintele si preferintele clientilor sa devina realitate.

Bucatarie 1
Bucatarie 2
Bucatarie 3
Bucatarie 4
Bucatarie 5
Bucatarie 6
Bucatarie 7
Bucatarie 9
Bucatarie 10
Bucatarie 11
Bucatarie 13
Bucatarie 14
Bucatarie 16
Bucatarie 18
Bucatarie 19
Bucatarie 20
Bucatarie 21
Bucatarie 22
Bucatarie 25
Bucatarie 27
Bucatarie 28
Bucatarie 29
Bucatarie 30
Bucatarie 8
Bucatarie 31
Bucatarie 32
Bucatarie 33
Bucatarie 34
Bucatarie 35
Bucatarie 36
Bucatarie 37

 
Joomla SEF URLs by Artio
Copyright © Sc Palera SRL 2009